Trabzonspor hentbolda rahat kazandı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor hentbolda rahat kazandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 12:03

- Antrenör Kaynak: "Maçı her anlamda kazanmayı hak ettik. Baştan sona iyi oynayan taraf bizdik"

Haberin Devamı

TRABZON (AA) - Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde Rainbow Kayserispor'u 29-19 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, maçı her anlamda kazanmayı hak ettiklerini söyledi.

Kaynak, yaptığı açıklamada, Rainbow Kayserispor karşısında çok iyi oynadıklarını belirterek, eksiklerin yerine sahaya çıkan tüm oyuncuların ellerinden gelenin fazlasını yaptığını vurguladı.

Tüm sporcularını tebrik eden Kaynak, "Maçı her anlamda kazanmayı hak ettik. Baştan sona iyi oynayan taraf bizdik. Böyle olunca sonuca rahat gittik" dedi.

Son iki maçtır çok iyi savunma yaptıklarını dile getiren Kaynak, "Kalecimiz de savunmaya destek verince hızlı hücum şansı elde ediyoruz ve sayılar buluyoruz. Bu maçta da öyle oldu ve kazandık" ifadelerini kullandı.

Kaynak, Trabzon'un bir spor şehri olduğunu kaydederek, "Rakiplerimiz buraya geldiklerinde tribünlerin doluluğu karşısında şaşırıyor. Biz ise deplasmanlarda boş tribünler önünde oynuyoruz. Taraftarımız sadece haksızlığa, yanlış kararlara tepki gösterir, hak edeni ise her zaman alkışlar" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!