‘Şehidime Sahip Çık Spor Turnuvası’ başladı

Güncelleme Tarihi:

‘Şehidime Sahip Çık Spor Turnuvası’ başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 13:40

‘Şehidime Sahip Çık Spor Turnuvası’ başladı

Haberin Devamı

Fatih TURAN/TRABZON,(DHA) – GENÇLİK ve Spor Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Trabzon Valiliği'nin ortaklaşa düzenlediği, ‘Şehidime Sahip Çık Spor Turnuvası’ düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Şehit ailelerine gelir sağlamak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla organize edilen ‘Şehidime Sahip Çık Spor Turnuvası’ için Beşirli Tenis Kompleksi’nde açılış töreni düzenlendi. Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Birdal Öztürk ile sporcular katıldı. 24 Şubat-31 Mart tarihleri arasında yapılacak olan turnuvada futbol, satranç, tenis ve yüzme branşlarında 18-28 yaş arası toplam 530 sporcu ter dökecek.

Turnuvanın açılışında konuşan Vali Yücel Yavuz, etkinlikten elde edilen gelirin şehit ailelerine verilecek olmasının ve gençlerin spora teşvik edilmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek, “Önemli ve anlamlı bir organizasyona ev sahipliği ve tanıklık ediyoruz. Burada çok anlamlı bir etkinliğin başlangıcı yapıyoruz. Birçok branşta spor müsabakaları olacak ve başarı elde eden gençlerimiz ödüllendirilecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, sporcu gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Yavuz ve beraberindekiler satranç müsabakalarını izleyerek turnuvanın açılışını yaptı. Vali ve beraberindekiler daha sonra da sporcularla bir araya geldi, Spor Kompleksi'nde faaliyetler hakkında bilgi aldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!