Hamam Çimeni Çarşısı resim sergisiyle renklendi

Güncelleme Tarihi:

Hamam Çimeni Çarşısı resim sergisiyle renklendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 13:06

Hamam Çimeni Çarşısı resim sergisiyle renklendi

Haberin Devamı

AKÇAABAT(Trabzon)(DHA) – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu'nun Akçaabat İlçesi Hamam Çimeni Çarşısı avlusunda açılan resim sergisi büyük ilgi topladı. Birbirinden güzel resimler çok beğenildi.

2016-2017 eğitim öğretim etkinlikleri kapsamında KTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının katılımıyla düzenlenen ‘Renk’ konulu resim sergisinin açılışına Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci, Güzel sanatlar Fakültesi Dekanı Sonay Çevik ile öğretim elemanları katıldı.

Serginin açılışında konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sonay Çevik,” Bahar etkinlikleri kapsamındaki bu sergide amacımız sanatla insanı buluşturmaktı” dedi,  destek veren  Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e teşekkür etti.

Sanatla iç içe olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Başkan Şefik Türkmen de, Hamam Çimeni Çarşısı avlusunda ilk kez böyle bir sanat etkinliği düzenlendiğini belirterek şunları söyledi:

“Akçaabat, sanatın her dalında adından söz ettirmeyi başaran bir ilçedir. Bizler; sanattan ve edebiyattan anlayan, kültür seviyesi yüksek, farkındalık sahibi olan vasıflı bir toplum olmayı hedef edindik. İlçemizde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu duyarlı ve farkındalık sahibi bir nesil yetiştirme konusunda oldukça önemli işlere imza atacak. Bu konuda belediye olarak her zaman gençlere yatırım yapamaya devam edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!