Engelli çocuklardan Başkan Sağıroğlu’na özel ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Engelli çocuklardan Başkan Sağıroğlu’na özel ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 12:31

Engelli çocuklardan Başkan Sağıroğlu’na özel ziyaret

Haberin Devamı

YOMRA(Trabzon) (DHA) – YOMRA Halk Eğitim Merkezi önderliğinde kurs gören engelli çocuklar, Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu ziyaret ederek, hazırladıkları tabloyu hediye etti. Çocuklar teşekkür eden Başkan Sağıroğlu da, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

“HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRMELİ”

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Sağıroğlu, “Engelli vatandaşlarımızın ekonomi, eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda tüm sorunlarını çözmek ve onları her türlü haklardan yararlandırmak sosyal devletin bir görevi olduğu kadar hepimiz için de insanlık görevidir. Engellilerin toplumsal hayata aktif olarak katılımı toplum için mutluluk kaynağıdır. Engellilerin sorunlarıyla ilgili toplumsal duyarlılığın artırılması amacıyla herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli” dedi.

"HER BİREYİN ENGELLİ ADAYI OLDUĞU UNUTULMAMALI"

Her bireyin engelli adayı olduğuna işaret eden Başkan Sağıroğlu, “Bizler de belediye olarak engelli vatandaşlarımızın yaşama sevinçlerini kaybetmeden, üretken, aktif bireyler olarak toplumsal hayatta rol almalarını ve güçlerini kullanabilmelerini sağlayacak önlem ve düzenlemelerin hayata geçirilmesi konusu üzerinde önemle durmaktayız.  Her bireyin engelli adayı olduğunu unutmamalı ve herkes bu doğrultuda hareket etmelidir. İnsanlığın ortak sorunu olan ve her an, herhangi bir insanın başına gelme ihtimali olan engellilik hali ancak toplum tarafından bilinçli hareket edilerek engelsiz bir yaşam haline dönüştürülebilir” ifadelerini kullandı. Başkan Sağıroğlu, ziyaretleri nedeniyle öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

TABLO HEDİYE ETTİLER

Yomra Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ramazan Aygün de Başkan Sağıroğlu’na teşekkür ederek, “ Başkanımızın kapısından hiçbir zaman boş dönmedik. Her türlü isteğimizde yanımızdadır. Allah razı olsun” dedi. Konuşmaların ardından kursiyerler başkan Sağıroğlu’na hazırladıkları yağlı boya tabloyu hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!