AK Parti Pazar Kadın Kollarında seçim

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Pazar Kadın Kollarında seçim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2015 15:32

Haberin Devamı

RİZE (AA) - AK Parti Pazar Kadın Kolları Başkanlığına mevcut başkan Gönül Bal seçildi.

Pazar Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

AK Parti il Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Emine Aktaş’ın divan başkanlığını yaptığı kongreye Belediye Başkanı Ahmet Basa, eski İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Başkan Yardımcıları Himmet İstif, Harun Mertoğlu, Sinan Oğur, Sultan Uzun, İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, İlçe Başkanı Nurettin İnce ve partililer katıldı.

Mevcut başkan Gönül Bal, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden bu göreve seçildi.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından kongrede ilk olarak kürsüye davet edilen AK Parti Pazar Kadın Kolları Başkanı Gönül Bal, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Bir dönem atama ile Pazar Kadın Kolları başkanlığına getirildiğim görevimi bu kez ikinci defa seçilerek sürdüreceğim. Bu arada Pazar Belediye Meclis Üyeliğindeki görevimi de yerine getiriyorum. Ekibimle birlikte 13 yıldır zor ama bir o kadar da güzel süreçlerden geçtik. Türkiye’de hep ilklerin partisi olarak halkın oylarıyla bir Cumhurbaşkanı, 3 yerel, 4 genel, 2 referandum olmak üzere başarılı seçimler geçirdik. Görevimi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Beni bu yolda yalnız bırakmayan, destekleyen ve tekrar göreve layık gören parti teşkilatına teşekkür ediyorum. Kongremizin partimize, Pazar´ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah yardımcımız olsun.”

AK Parti Pazar Kadın Kolları Yönetim Kurulu, Sedef Bal Biber, Ayşe Kandemir, Bakiye Karadoğan, Fatma Çiçek, Zehra Yemiş, Havva Kaspoğlu, Havva Bal, Hazal Taş, Zehra Ergene, Medine Latifoğlu, Sibel Kantoğlu, Meryem Çatan, Mümine Köse, Ayşe Şirin, Seval Gönder, Kantoğlu, Melek Bal, Fatma Kandemir, Kadriye Taş’tan oluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!