Türk İş'ten Tokat Emniyetine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Türk İşten Tokat Emniyetine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 17:39

Türk İş'ten Tokat Emniyetine ziyaret

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) – TOKAT’ta Türk İş'e bağlı sendika temsilcileri İstanbul’da yaşanan hain saldırısıyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’na başsağlığı ve destek ziyaretinde bulundu.

Tokat Türk İş Temsilcisi Mehmet Elvan Yılmaz, her zaman emniyet teşkilatının yanında olduklarını ifade ederek , ''Bu hainlerin inşallah sonları gelecek. Bu konuda emniyet teşkilatının vermiş olduğu mücadelenin yanındayız. Hepimiz bir polis askeriz. Bundan kimsenin tereddüttü olmasın'' dedi.

Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ise ziyaretlerinden dolayı sendika temsilcilerine teşekkür etti. Bu mücadelenin bir vatan millet meselesi olduğunu belirten Müdür Topaloğlu ise, ''Tek bayrak, tek vatan, tek millet. Bizim vatanımız, yurdumuz burası, bizden tek karış toprak koparamayacaklar. Buna müsaade etmeyeceğiz. Halkımızın arkamızda olduğunu biliyoruz. Bu tür olaylar bizi yıldıramaz, yıldırmayacak. Biz devletiz bunu bilmeleri gerekir. Bizim yüzlerce binlerce yıllık tarihimiz var. Atalarımızın bizlere emanet ettiği güzel yurdumuzu kanımızın son damlasına kadar savunacağız ve sahip çıkacağız. Bunu herkes bilsin, kesinlikle geri dönüş vaz geçmek, bıkmak yok. Bütün arkadaşlarım bunun bilincindeler. Bu anlayış içerisinde hareket ediyoruz. Acımız çok büyük şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak bunu herkes bilsin. Bizi yıldıramazlar, yılmayacağız ve bölünmeyeceğiz de. Bunun içinde halkımıza teşekkür ediyorum'' dedi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!