Tokat'ta iki çocuğun kaybolması

Güncelleme Tarihi:

Tokatta iki çocuğun kaybolması
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 11:13

- Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı:- "85 gündür yapılan aramalarda çocuklarımıza ait herhangi bir iz veya emareye rastlanmadı. Bizi en çok üzen durum bu"

Haberin Devamı

TOKAT (AA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un bulunması için yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki çocuğun 85 gün önce kaybolduğunu hatırlattı. Çocuklarının kaybolmasının ardından her yerin arandığını söyleyen Taşcı, "Çocuklarımızı bulmak için devletimizin bütün imkanları seferber edildi. Kelkit Çayı, ormanlık araziler, metruk binalar, her yer arandı. Kelkit Çayı birçok kez arandı. Sağ olsun, dalgıçlarımız o zaman soğuklara rağmen suya girerek arama yaptılar. Başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum." dedi.

Polis ekiplerinin çocukları bulmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Taşcı, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Sağ olsun polis ekiplerimiz çalışıyor. 85 gündür yapılan aramalarda çocuklarımıza ait herhangi bir iz veya emareye rastlanmadı. Bizi en çok üzen durum bu. Çocuklarımızın bulunmasını istiyoruz. Hemşehrimiz AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır ile bir kez daha görüşüp daha detaylı arama çalışma yapılması için talepte bulunacağız. Sağ olsun, bugüne kadar ne zaman istesek bizimle görüştü. Kendisine de çok teşekkür ediyorum."

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol oyun oynarken kaybolmuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!