Tokat'ta asfalt çalışmaları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Tokatta asfalt çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2020 16:38

Tokat'ta asfalt çalışmaları sürüyor

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Devegörmez Mahallesi'nde devam eden çalışmaları teknik ekibiyle birlikte yerinde inceledi.

Tokat'ta Fevzi Çakmak Paşa Caddesini Atatürk Evine bağlayan Devegörmez Mahallesi 5. Sokakta mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda altyapı ve asfalt çalışmaları tamamlanıyor. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Devegörmez Mahallesi'nde devam eden çalışmaları teknik ekibiyle birlikte yerinde inceledi. Başkan Eroğlu, iki aylık süreçte şehrin on ayrı noktasında çalışmaların hızla tamamlanarak vermiş oldukları sözü yerine getireceklerini söyledi. Başkan Eroğlu; “Çalışmalarımızın en önemli unsurlarının başında asfalt çalışmalarımız gelmekte. Devegörmez Mahallesinde altyapı ve asfalt anlamında sıkıntılı olan 5. sokağımızda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yaklaşık 500 metre uzunluğundaki yolumuzun altyapısını yenileyerek, kaldırım, bordür ve kaldırım parkelerini yaparak asfalta hazır hale getirdik, şimdi de asfaltını tamamladık" dedi. 

''VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞAYACAĞIZ''

2020 Yılını asfaltta  önemli bir hedef olarak belirlediklerini söylen Başkan Eroğlu, " İnşallah bu yıl Tokat Belediyesi tarihindeki en yoğun asfalt çalışmasını yapacağız. Pandemi sürecinden dolayı her ne kadar geç başlamış olsak da açığımızı hızlı bir şekilde kapatarak hedefimize ulaşacağız. Bu yıl 20 farklı noktada asfalt çalışması yapacaktık ve şuana kadar 10 ayrı noktada çalışmalarımızı tamamladık. Önümüzdeki iki aylık süreçte geri kalan bu on noktada çalışmalarımızı yapacak, halkımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin inşallah mutluluğunu yaşayacağızö " şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!