Tokatspor Mustafa Ceviz'le yolunu ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Tokatspor Mustafa Cevizle yolunu ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 16:24

Tokatspor Mustafa Ceviz'le yolunu ayırdı

Haberin Devamı

Mustafa TURAPOĞLU / TOKAT,(DHA)- SPOR Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta 6 hatfadır galibiyet yüzü göremeyen Tokatspor, teknik direktörü Mustafa Ceviz'le yolunu ayırdı.
Tokatspor yönetim kurulu, 2-0'lık Ankaragücü mağlubiyetinin ardından kulüp tesislerinde toplandı. Toplantı sonrası teknik direktör Mustafa Ceviz ile yolların ayrılmasına karar verildi. Daha sonra teknik direktör Ceviz ile görüşülerek sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Başkan Sadi İşeri, daha sonra kulüp binasında düzenlediği basın toplantısınmda Mustafa Ceviz'e teşekkür ederken şunları söyledi:
"Ne Tokatspor'u. ne de şahısları daha fazla yıpratmamak için sözleşmeyi karşılıklı feshetme yoluna gittik. Mustafa hocam, özellikle geçen sene takımımıza geldiği son 7-8 haftalık performansı ile Tokatspor'u bulunduğu küme düşme durumundan çıkararak ligde kalmamızı sağladı. Bu nedenle kendisi her zaman Tokatsporluların gönlünde bir değer olarak kalacaktır."
Mustafa Ceviz ise sezon başı çok büyük talihsizlikler yaşadığını belirterek, şöyle konuştu:
"Elimizden geldiği kadar başarıyı çok istedik ama sonuçları bir türlü kendi lehimize çeviremedik. Futbol eğer sonuç olarak istediğimiz galibiyetleri bize vermiyorsa tabiki burada yıpranma olması, tepkilerin olması gayet doğaldır. Tokat'ı unutmayacağım. Hiçbir zaman kendimi burada yalnız hissetmedim. Bütün dostlara teşekkür ediyorum."
Tokatsporda yeni teknik direktör arayışlarının başladığı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!