Tokat’ta Köy Yolları Parke İle Kaplanıyor

Güncelleme Tarihi:

Tokat’ta Köy Yolları Parke İle Kaplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 17:37

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, 2 yıl içerisinde yüzde 60 civarında köylerimizin parke sorunlarını çözdüklerini söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, 2 yıl içerisinde yüzde 60 civarında köylerin parke sorunlarını çözdüklerini söyledi.
Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ve İl Genel Meclis Üyeleri Salih Yıldırım, Mehmet Ecdar, Halil İbrahim Uzun merkeze bağlı Kadıvakfı, Derekışla, Çökelikkışla ve Hasanbaba köylerinde incelemelerde bulundu. Köy Muhtarı Mutlu Kaya, köylerine ilk defa kilit parke taşları döşendiğini ifade ederek, “Yollarımız asfaltlandı. Köyümüze çocuk oyun parkı yapıldı. Özellikle kış aylarında köyümüzün yollarında sıkıntılar yaşıyorduk. Köy içi yollarının parke taşları ile döşenmesinin ardından kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyoruz. Köyümüz, çok uzun yıllardır ilk defa böyle hizmet gördü” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer ise ”halkımıza hizmet’’ sloganıyla yola çıktılarını ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmek için çalışmalar tüm hızıyla devam edeceğiz. İl Genel Meclisi görevine geldiğimiz gün şu sözü söylemiştim, ‘5 yıl içerisinde parkesiz köyümüz kalmayacak’ diye şu anda 2 yıl içerisinde yüzde 60 civarında köylerimizin parke sorunlarını çözdük. Yine İl genel Meclisi olarak köy yollarında çalışmalarımıza hız verdik. İl Özel İdaresi ekiplerimiz tüm bölgelerimizde çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde köyleri yaşanabilir ve modern bir köy haline getirmek için çalışmalarımız devam edecek’’ şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!