Tokat Belediyesi'nde Whatsapp hattı ile hızlı müdahale dönemi

Güncelleme Tarihi:

Tokat Belediyesinde Whatsapp hattı ile hızlı müdahale dönemi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2019 22:25

Tokat Belediyesi'nde Whatsapp hattı ile hızlı müdahale dönemi

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Belediyesi, Alo 153 Beyaz Masa birimine WhatsApp uygulaması üzerinden görsel mesajlarla hızlı bir şekilde ulaşılabilecek.

Tokat Belediyesi, gerçekleştirdiği teknolojik yatırımlarla Türkiye’de Akıllı Şehirler kategorisinde ilk10 şehir içerisinde yer almayı başardı. Tokatlı vatandaşların istek, talep ve görüşlerini ilettikleri Alo 153 Beyaz Masa uygulamasına ek WhatsApp hattı kurulacağının müjdesini veren Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Türk Telekom yetkilileri ile protokol imzaladı.153 numarasından, Twitter, Facebook, İnstagram gibi sosyal ağlar üzerinden, e-mail hesaplarından ve belediye internet sitesi üzerinden 7/24 talep, şikâyet ve önerileri alan Tokat Belediyesi Beyaz Masa ekipleri, artık WhatsApp hattından da vatandaşların taleplerini alabilecek.Vatandaşların ‘’WhatsApp’’ hattı üzerinden fotoğraf veya konum göndermeleri, ekiplerin olumsuzluklara daha hızlı müdahale etmesini sağlayacak.

''KATILIMCI VE ÇOĞULCU YÖNETİM ANLAYIŞINI ÖNEMSİYORUZ''

İmza programı sonrasında konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; katılımcı ve çoğulcu yönetim anlayışını önemsediklerini belirtti. Tokat Belediyesi olarak; kalite, şeffaflık, adalet, hız, etkili iletişim, samimiyet, güven ve gizlilik gibi değerleri de ön planda tuttuklarını söyleyen Başkan Eroğlu; “Kıymetli vatandaşlarımızın çok değerli görüşlerinin şehrimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Tokat Belediyesi olarak hemşerilerimizin; soru, görüş ve önerilerini iletebilmeleri ve gelen talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için WhatsApp Hattı kuruyoruz. Türk Telekom yetkilileri ile yaptığımız görüşmeleri neticelendirdik. İnşallah kısa bir süre sonra hattımızı açarak halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca “Akıllı Şehirler'' kategorisinde ilk 10’un içerisinde yer alan şehrimize yakışır yeni teknoloji ürünlerini inceleyerek değerlendirmeye aldık. Şehrimize hayırlı olsun'' dedi. 

FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!