Taraftardan Tokatspor'a baklava

Güncelleme Tarihi:

Taraftardan Tokatspora baklava
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 13:42

Taraftardan Tokatspor'a baklava

Haberin Devamı

Mustafa TURAPOĞLU/TOKAT, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçı öncesi taraftar takıma moral vermek amacıyla antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.
Ligin ilk 5 haftasında galibiyet alamayan Tokatspor'da gözler yarın oynanacak Ankaragücü karşılaşmasına çevrildi. Topladığı 2 puanla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Tokatspor, yarın oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu dahil bir çok kişi hafta içinde antrenmanı ziyaret ederek futbolculara moral verdi. Tokatspor taraftarları da bu zorlu karşılaşma öncesinde antrenmanı ziyaret ederek futbolculara tatlı ikramında bulundu. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Ankaragücü maçından 3 puan hedeflediklerini belirterek şöyle dedi:
"Antrenmanda bizi ziyaret ettikleri için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu artı bir moral oldu. Zorlu bir süreçten geçiyoruz, önemli bir haftadayız, içeride oynayacağız. Oyuncularımızla hafta başından itibaren maçın önemini işliyoruz. Geciken, galibiyet hasreti yaşadığımız 3 puanı bu maçta alacağımıza çok inanıyorum. Maçın sonuna kadar var gücümüzle kazanmak için oynayacağız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!