Dimes, 110 ülkeye ihracat yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Dimes, 110 ülkeye ihracat yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 13:54

Dimes, 110 ülkeye ihracat yapıyor

Haberin Devamı

Mustafa TURAPOĞLU/TOKAT,(DHA)-TOKAT'tan dünyanın dört bir tarafından meyve suyu ihracatı yapan Dimes Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ziya Diren, "110 ülkede Dimes'imizi gururla, Tokat'ımızın adıyla kentimizi ve ülkemizi tanıtıyoruz" dedi.

Tokat'ta iş adamı Burhan Besler tarafından her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirilen 'Dostlar Meclisi'nin' bu ay ki konuğu Türkiye'de meyve suyunun önde gelen kuruluşlarından biri olan DİMES Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ziya Diren oldu. Kentin tanınmış isimlerin yer aldığı toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Burhan Besler, Diren'i ağırlamaktan dolayu mutlu olduklarını söyleyerek, "Doğduğu büyüdüğü şehre yatırım yapan, istihdam sağlayanlara öncelikle teşekkür ediyoruz" dedi.

"BABAMIN VASİYETİ"

Toplantıya konuşmacı olarak katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Orhan Ziya Diren, "Tokat'ımızın en büyük eksikliği olan birlik ve beraberlik duygusunu biraz daha geliştirecek, Tokat milliyetçiliğini azdıracak bir çalışmaya ihtiyacımız vardı. Bunun fitili ateşlenmiş. Sizi tebrik ediyorum" dedi. Tarım sektöründe hizmet veren bir şirket olduklarını kaydeden Diren, şöyle konuştu: "Biz Anadolu'dan yetişmiş, fakir bir aileyiz. Büyük bir işletme kurmuş bir ailenin çocuklarıyız. Ticaret ortamında satışlarımın büyük bir çoğunluğu süper marketlere yapıyorum. 2007 yılında 50-60 ülkeye ihracat yapıyorduk, bugün 110 ülkede Dimes'imizi gururla, Tokat'ımızın adıyla kentimizi ve ülkemizi tanıtıyoruz" dedi.

Toplantı sonrası Burhan Besler, Orhan Ziya Diren'e çeşitli hediyeler sundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!