Başkan Eroğu: Kanal Tokat 2 projesi başladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eroğu: Kanal Tokat 2 projesi başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2021 13:16

Başkan Eroğu: Kanal Tokat 2 projesi başladı

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) -TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun projeleri arasında yer alan "Kanal Tokat 2" start aldı. 'Kanal Tokat Projesi' ile birçok ödül alan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokatlılara yeni projeyi armağan edeceklerini söyledi.
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun projeleri arasında yer alan Yeşilırmak kenarına yapılacak olan 'Kanal Tokat 2'nin çalışmaları başladı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,  Başkan Yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte Muhsin Yazıcıoğlu'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler sonrasında açıklamada bulunan Başkan Eroğlu, "Baharın gelmesiyle birlikte şehrimiz yeşile kavuştu. Birkaç aydır hummalı bir şekilde Tokat'ımızda çalışmalara başladık. Peyzaj, bitki örtüsü, yeni parkların yapılmasında, şehrimizin her bir noktasındaki insanlarımıza faydalı olmak onlara güzle hizmetler kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. 2018 Yılında hizmete açtığımız Kanal Tokat'ımız sadece Tokat'ta değil, bölgede ve Türkiye'de ses getiren kendisinden söz ettiren çok önemli bir proje oldu. Bu projemizin ilk etabını 1350 metrelik bir alanda tamamladık. Şu anda ise projemizi büyütüyor, geliştiriyor ve iki aşamalı olarak yeni bir çalışmaya başlıyoruz. İlk aşamada Atatürk Köprüsü'nden Tokat Karşıyaka Merkez Camii kısmına kadar olan alanda Kanal Tokat'ın ikinci kısmını başlatıyoruz. Şantiye alanımızın Kanal Tokat'a evrilmesiyle, Toki bölgesine kadar Kanal Tokat'ı yapacağız" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!