Başkan Eroğlu, Alman Öğrencileri Konuk Etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eroğlu, Alman Öğrencileri Konuk Etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 16:35

TOKAT BELEDİYE BAŞKANI EYÜP EROĞLU, AVRUPA BİRLİĞİ GENÇLİK PROGRAMLARI KAPSAMINDA ALMANYA’DAN TOKAT’A GELEN GURUBU MAKAMINDA KABUL ETTİ.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Avrupa Birliği Gençlik Programları kapsamında Almanya’dan Tokat’a gelen gurubu makamında kabul etti.
Gazi Osman Paşa Lisesi ve Almanya’nın Lauenburg/Elbe şehri arasında gerçekleştirilen öğrenci değişim programı kapsamında 7-16 Nisan tarihleri arasında Tokat’ta resmi ziyaretlerde bulunma ve tarihi yerleri görme şansı yakalayacak olan öğrenciler, aynı zamanda Gazi Osman Paşa Lisesi’nde de derslere girecek. Genç bir Belediye Başkanı ile karşılaşmanın şaşkınlığı içindeki Alman misafirler, 2 yıl önce de Tokat’a geldiklerini ve şuan şehri çok değişmiş olarak gördüklerini dile getirdiler. Eskiden insanların Almanya’dan gidip proje getirdiğini belirten Alman heyet temsilcisi, GOP Bulvarı’ndaki aydınlatmadan çok etkilendiğini ve bunu Almanya’da ilgililere anlatıp fotoğraflarla göstereceğini söyledi. Konuklarla bir süre ilgilenen Başkan Eroğlu da, yöresel ürünlerden oluşan bazı hediyeler takdim etti.
“Dünü anlamak, bugünü yaşamak, yarını tasarlamak” konulu proje kapsamında Tokat’a gelen 20 kişilik Alman grup, Amasya ve Trabzon’a da ziyaretlerde bulunacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!