Tekirdağ'dan kısa

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağdan kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 15:04

- Tekirdağ Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurulu

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığına Emrecan Dalyan seçildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda toplanan genel kurul üyeleri tarafından yapılan seçim sonucunda, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı'na Emrecan Dalyan seçilirken, başkan yardımcılığına Simge Yücekaya, yürütme kuruluna Ataberk Büyükyatıkçı, Batuhan Güzel, Batuhan Gençel, Ahmet Alphan Ateş, Pınar Güzel, Batuhan Üstün getirildi.


- Tekirdağ Vali Yardımcısı Erkaya'dan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'a ziyaret


Tekirdağ Vali Yardımcısı Şemseddin Erkaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Erkaya ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Erkaya'ya teşekkür etti ve Tekirdağ'da yapılan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Haberin Devamı

Erkkaya da, Tekirdağ’daki başarılı çalışmalarından ötürü Albayrak ve ekibini tebrik etti.


- TREDAŞ'tan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret


Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Yatırımlar Direktörü Mehmet Dönmez ve İşletmeler Direktörü Uğur Sönmez, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Dönmez ve Sönmez ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti ve TREDAŞ'ın 2016 yılında Tekirdağ'da yapacağı yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

TREDAŞ yetkilileri de Albayrak’a Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmalarında başarılar diledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!