Tekirdağ’da Cumhuriyet Bayramları ve Anıtkabir konulu fotoğraf sergisi

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağ’da Cumhuriyet Bayramları ve Anıtkabir konulu fotoğraf sergisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2016 14:01

Tekirdağ’da Cumhuriyet Bayramları ve Anıtkabir konulu fotoğraf sergisi

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) Başkanı Mehmet Çevik, Süleymanpaşa Belediyesi'nin katkısıyla Tekirdağ’da Cumhuriyet Bayramları ve Anıtkabir konulu fotoğraf sergisi açtı.
Süleymanpaşa Belediyesi tarihi belediye binasında açılışı yapılan sergiye Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat,  CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, ile davetliler katıldı.
 
Tamamı Mehmet Çevik tarafından çekilen 23 eserin yer aldığı serginin açılışında konuşan Başkan Eşkinat,  “Cumhuriyet’in 93'üncü yılını kutladığımız bu güzel günde TEFSAD Başkanımız Mehmet Çevik birçok eseri başka yerlerde sergide olmasına rağmen bugün burada da bir sergi açarak bizleri çok mutlu etti. Ben Süleymanpaşa Belediyesi ve tüm Süleymanpaşalılar adına kendisine çok teşekkür ediyorum.“ diye konuştu
 
Başkan Eşkinat’ın ardından söz alan TEFSAD Başkanı Mehmet Çevik,"Sergimiz benim Tekirdağ’da Cumhuriyet Bayramları’nda ve Anıtkabir’de çektiğim fotoğraflardan oluşuyor. Önümüzdeki günlerde bir sergim daha olacak. Benim uluslararası yarışmalarda derece elde eden fotoğraflarımı sizlerle paylaşacağım. Bugün burada beni yalnız bırakmayan tüm sanatseverlere teşekkür ederim“ dedi.
Sergi  11 Kasım Cuma gününe kadar ziyarete açık olacak.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!