Şampiyon Çorlu Kültürspor

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Çorlu Kültürspor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 12:57

Şampiyon Çorlu Kültürspor

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk yarışında iki Çorlu takımı karşı karşıya geldi. Kazananın şampiyon olacağı maç sonunda gülen taraf Çorlu Kültürspor oldu. Öte yandan Çorlu Kültürspor, Çorluspor 1947 ile Bölgesel Amatör Lige yükselme maçı yapacak.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde uzun süredir ligin üst sıralarında yer alan Çorlu Kültürspor ve Çorlu Gençlerbirliğispor oyuncuları, şampiyonluk için Çorlu General Basri Saran Stadı’nda ter döktü. Baştan sona çekişmeli geçen mücadelede Çorlu Kültürspor her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Maç sonunda futbolcular, yönetim ve teknik heyet ile birlikte tribünlere koşarken, şampiyonluğu taraftarları ile kutladılar. Sezonu şampiyonluk ile tamamlayan Çorlu Kültürspor, bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’e yükselebilmek için 23 Nisan 2016 Cumartesi günü Çorluspor 1947 ile karşılaşacak. Maçtan galibiyetle ayrılan takım yoluna Bölgesel Amatör Lig’de devam ederken, mağlup olan takım ise Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!