Polis çiftin boşanma tartışmasında dehşet: 1 ölü, 2 yaralı (2)

Güncelleme Tarihi:

Polis çiftin boşanma tartışmasında dehşet: 1 ölü, 2 yaralı (2)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 16:35

Polis çiftin boşanma tartışmasında dehşet: 1 ölü, 2 yaralı (2)

Haberin Devamı

ÇELİK YELEKLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde eşi Diler ve kayınvalidesi Yüksel Sezer’i yaralayıp, kayınpederini Selim Sezer’i başından vurarak öldüren, polis memuru Salih Peşter, ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi. Polis ekiplerince güvenlik gerekçesiyle üzerine beyaz renkli çelik yelek giydirilen Peşter, adliye girişinde yüzünü gizledi.
İfadesinde eşiyle birlikte boşanmaya karar verdiklerini ancak eve gelen kayınpederini Selim Sezer’in kendisine imzalaması için bir kağıt verdiğini anlatan katil zanlısı Salih Peşter, "Kağıttaki maddi konulardaki şartlar hoşuma gitmemesine rağmen imzaladım daha sonra da sinirlenerek 'Yapacağınız işin içine' diyerek küfür ettim ardından da silahıma sarıldım” dediği öğrenildi. Ayrıca polis ekipleri anne ve babasının kavgasına ve olaya şahit olan 1.5 ve 8 yaşındaki çocuklarının da psikolog eşliğinde ifadelerini aldı. 8 yaşında çocuk babasının, dedesi olan Selim Sezer’i başından vurduğunu gözyaşlarıyla anlattı.
Katil zanlısı polis memuru Salih Peşter’in boğazından vurduğu eşi Diler’in sağlık durumun iyi olduğu, kayınvalidesi Yüksel Sezer’in ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!