Otelini kapatıp, klasik araç tamircisi oldu

Güncelleme Tarihi:

Otelini kapatıp, klasik araç tamircisi oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2022 13:15

Otelini kapatıp, klasik araç tamircisi oldu

Haberin Devamı

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA) - TEKİRDAĞ'da otel ve kafe işletmeciliği yapan Burak Demirbaş(48), 1iş yerlerini kapatarak, hobi olarak başladığı tamirhanesinde klasik araçları orjinaline yakın şekilde restore ederek yeniden canlandırmaya başladı. 
 
Tekirdağ'da uzun yıllar otel ve kafe işletmeciliği yapan Burak Demirbaş, pandemi dönemi sonrasında otelini ve kafesini kapatarak, 15 yıl önce hobi olarak kendi araçlarını tamir ettiği tamirhanesini aktif hale getirdi. Tamirhanesinde klasik araçları orjinaline yakın bir şekilde restore eden Demirbaş, butik karavan tasarımları yaptıklarını da belirtti. Babasının klasik araç meraklısı olduğunu ve kendisine de babasından bu merakın geçtiğini belirten Demirbaş, "Bu merak çok öncelerinden beri vardı. Pandemiden dolayı iş yerlerini kapatınca sanayide zaten böyle bir dükkanımız vardı, kendi araçlarımızı yapıyorduk. Sonra ağırlık vermeye başlayıncada bu işi, işe döndürdük artık. Klasik arabaları topluyoruz, klasik daha çok bu 4 çeker araçlarla uğraşıyoruz. Birde karavanda imal ediyoruz butik olarak" dedi.

Klasik araçların oldukça pahalı bir hobi olduğunu söyleyen Demirbaş, "10-15 senedir bizim bu işe hep bir merakımız vardı. Hep takip ediyorduk, yapılanları da izliyorduk. O vesile ile başladı. Kendi araçlarımla birlikte 
20 küsür araç yapmışızdır. Oldukça pahalı bir hobi, özellikle bu ekonomik problemlerden dolayı oldukça pahalı oldular. Bugün aldığımız bir parça, 4 katı civarında olmaya başladı. İinsanlar beğeniyor. Olmayan birşeyle piyasada gezmeye başlayınca insanların dikkatini çekiyor keyifli. Şuanda talep çok, hatta bu yaz 3 tane daha araba yapacağız, onun görüşmelerini yapıyoruz, araştırmalarını yapıyoruz. 3 tane daha araç yapacağız" dedi.(DHA)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!