Mental aritmetik kursiyerleri hünerlerini sergiledi

Güncelleme Tarihi:

Mental aritmetik kursiyerleri hünerlerini sergiledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 15:54

Mental aritmetik kursiyerleri hünerlerini sergiledi

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'da Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kursiyerleri aldıkları mental aritmetik kursu eğitimlerini sergiledi. Kursiyerlerin başarılı performansları büyük beğeni topladı.

Çorlu Belediyesi tarafından çocukların beyin gelişimine katkı sağlamak amacıyla 5-12 yaş arası öğrencilere yönelik düzenlenen mental aritmetik kurs gösterisi, Memduh Şevket Esendal Sahnes’inde gerçekleştirildi. Mental aritmetik öğretmeni Ebru Aşık tarafından 8 sınıfta 84 öğrenciye verilen eğitimler sonucunda düzenlenen mental aritmetik kurs etkinliği, öğrencilerin salonu dolduran aileleri ve yakınlarının büyük beğenisini topladı.

Gösterilerin sonunda konuşan Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, kursiyerleri tebrik ettiğini belirterek "Mental Aritmetik'in, 5-12 yaş grupları arasındaki çocukların beyin gelişimine önemli katkıları bulunmaktadır. Bu kapsamda Çorlu Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine katkı sağlamak için başlattığımız kursumuzun bir dönemi daha sona erdi. Kursiyerlerimiz bu konuda çok başarılılar. Öğrencilerimiz, Ebru Aşık öğretmenimizin de katkıları ile bugün çok iyi performans sergilediler. Zaman zaman şarkı söyleyerek, enstrüman çalarak veya sayı sayarak aynı zamanda toplama ve çıkarma işlemi yaparak gerçekleştirdikleri  etkinlik için hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum" dedi.

Mental aritmetik kursiyerlerinin gösterileri sonunda tiyatro salonunda bulunanlar kursiyerler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!