Malkara Ticaret Odası’ndan Şehit Ailesine 10 Bin Lira Yardım

Güncelleme Tarihi:

Malkara Ticaret Odası’ndan Şehit Ailesine 10 Bin Lira Yardım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 13:11

MALKARA TSO'DAN ŞEHİT AİLESİNE YARDIM

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Malkaralı Şehit Uzman Çavuş Selim Vural’ın ailesine 10 bin lira yardımda bulunulmasını kararlaştırdı.
Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, gündem maddelerine geçilmeden önce, Diyarbakır Lice’de PKK’lı teröristlerin saldırısı sonrası şehit olan Malkaralı Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Toplantıda konuşan Ümran Bilgin, 3 yıldır Malkara TSO’ya yeni hizmet binası alanı arayışı içinde olduklarını ve Hacı Leman Camii civarındaki tahsis edilecek yerin Malkara Ziraat Odası ile ortaklaşa yaptırılmasının söz konusu olduğunu ifade etti.
ŞEHİT AİLESİNE YARDIM KAMPANYASI
Toplantının en dikkat çeken gündem maddesi ise, şehit ailesine yardım kampanyası için harekete geçilmesi oldu. Görüşmede, Şehit Uzman Çavuş Selim Vural’ın ailesine ev alınması konusunda yardım kampanyası başlatılarak, 10 bin lira da para yardımı yapılması kararlaştırıldı.
Meclis toplantısına, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Meclis Başkanı Cengiz Uysal, Meclis Başkan Yardımcısı Adem Baykal, Katip Üye Güray İşcan ve Genel Sekreter Sinan Beşer Divan’da katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!