Malkara Madeni Eşya Sanatkarlar Odası'nda toplu istifa

Güncelleme Tarihi:

Malkara Madeni Eşya Sanatkarlar Odasında toplu istifa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 15:17

Malkara Madeni Eşya Sanatkarlar Odası'nda toplu istifa

Haberin Devamı

 

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde 12 gün önce genel kurul yapan Malkara Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası'nda  yönetim ve denetime girerek görev alan 18 kişiden 12'si bugün istifa etti.

Malkara Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulunun asil ve yedek üyeleri olan Mehmet Ali Masat, Salim Pilatin, Mehmet Güzelgül, Seçkin Kale, Erol Şahin ve Zeki Koparan ile denetleme kurulu üyeleri  Erkan İsar, Bahadır Uysal ve Tamer Yaşar ile denetleme kurulu yedek üyeleri Yasin Bosnalı, Öner Beyazıt ve Zafer Kaya bugün görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

İstifacı edenler arasında bulunan yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Masat,  "20.01.2018 tarihinde yapılan olağan seçimli genel kurulda önceki dönemde yer alan arkadaşlarım seçim yapılmadan bir hafta önce yönetim kurulu ve denetim kurulunun eksiksiz katıldığı toplantıda odamız için menfaat gözetmeksizin yıllardır beraber hizmet etmiş yönetimindeki arkadaşlarından çıkacak olan listeyi gizledi. Toplantının yapıldığı gün divan kurulu başkanından liste dışında kaldıklarını öğrenmelerini onlara karşı yapılmış bir haksızlık olarak düşünüyorum. Aynı şeyin ilerleyen zaman da benim başıma gelmesi endişesiyle duyduğum rahatsızlıktan ötürü görevimi layıkıyla yerine getiremeyeceğimden dolayı seçilmiş olduğum yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum" dedi.

Arkadaşlarının da kendi düşünceleri doğrultusunda istifa ettiğini söyleyen Masat, istifa dilekçeleri ilgili kişilere ilettiklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!