'Malkara için hep birlikte' protokolü imzalandı

Güncelleme Tarihi:

Malkara için hep birlikte protokolü imzalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 15:09

'Malkara için hep birlikte' protokolü imzalandı

Haberin Devamı

 

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Uluslararası Hoşgörü Günü dolayısıyla 6 maddeden oluşan 'Malkara için hep birlikte' temalı protokol hazırlatarak ilçedeki siyasi parti başkanlarıyla protokolü imzaladı.

Malkara Belediye Başkanı Uluş Yurdakul'un hazırlattığı 'Malkara için hep birlikte' temalı hoşgörü protokolünün imzası için düzenlenen kahvaltıya Yurtakul'un yanı sıra Ak Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP İlçe Başkan Vekili Üzeyir Işık, MHP Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi ve MHP Malkara koordinatörü avukat Ergün Vardar, DSP İlçe Başkanı Yılmaz Yıldız, Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem Erdoğan, İyi Parti İlçe Temsilcisi Şencan Pakalpakçıl, Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Mutlu Gürer, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Alper Topka, Saadet Partisi Yönetim Kurulu üyesi Nuri Can, DSP Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Kanlı ve gazeteciler katıldı.

Başkan Yurdakul, bugünün Dünya Hoşgörü Günü olduğunu belirterek, "Siz değerli başkanlarımızın katılımıyla Uluslararası Hoşgörü Günü'nde hep birlikte olmak istedik. Bizde Malkara'da siyaset yapan farklı görüşleri temsil eden insanlarız. Bugünde bir araya gelip birlikte hareket edeceğimizi tüm Malkara kamuoyuna gösterelim dedik. Geçmiş zamanlarda bir hatamız olduysa da hoşgörünüze sığınıyoruz" dedi.

Ak Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, "İyi düşünmüşsünüz hep beraber böyle günlerde bir araya gelmek faydalı bence. Belirttiğiniz gibi yerel siyasetin gerektirdiğini hep birlikte beraber yapacağız.Her türlü eleştiriye açığız. Böyle günlerde de birbirimizi iyi anlamamız gerekiyor.  Ben böyle bir organizasyon düzenlediğiniz için teşekkür ediyorum" dedi. CHP İlçe Başkan Vekili Üzeyir Işık, "Düzenlenen organizasyon dolayı teşekkür ediyorum. Fazla söze gerek yok. Her şey Malkara'mız için" dedi.
MHP Tekirdağ İl yönetim kurulu üyesi ve MHP Malkara koordinatörü Ergün Vardar, "Sayın Belediye Başkanı'na böyle günün anlam ve önemine binaen sabah kahvaltısında bizleri bir araya getirdiği için öncelikler teşekkür ederim. Sağ olsunlar. Hepimizin kibirden uzak, gururdan uzak, tevazu dolu bir yaşam sürmesini dilerim. Düzenlenen organizasyon için ayrıca teşekkür ederim" dedi.

İyi Parti İlçe Temsilcisi Şencan Pakalpakçıl, "Bugüne özel düzenlenen gün için teşekkür ediyorum. Amacımız Malkara'da ne yapabiliriz. Çünkü genel siyaseti yerel siyasete sokmadan, ana muhalefet partisi, iktidar partisi ve diğer partiler hep birlikte ve beraber Malkara için neler yapabiliriz. Nüfusumuz hızla azalıyor. Azalmaması için neler yapabiliriz. Buraya gelen insanların rahat etmesi için neler yapabiliriz. Hu konularda kesinlikle siyaset yapmayacağız. Elimizden gelen her şeyi hep birlikte yapmaya çalışacağız. Biz her şeye hazırız" dedi. DSP Malkara İlçe Başkanı Yılmaz Yıldız, "Biz her zaman çalışkan ve üretken başkanın yanındayız. Bizler Malkara için varız. Her zamanda elimizi taşın altına koymaya hazırız. Üzerimize ne görev düşerse yapmaya da hazırız" dedi. Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem Erdoğan, "Belediyenin düzenlediği bu organizasyon için teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin sık sık yapılmasını istiyoruz. İnsanların siyasi tercihi farklı olabilir ama insana hizmette herkesin aynı noktada buluşmasını ve daha iyi ve daha da güzel nasıl yapılabilir olması kapsamında daha da çok bir araya gelebiliriz. Belediye'ye yeni pazar yeri için hayırlı olsun diyoruz. İnşallah kazasız belasız tamamlanır güzel bir pazaryeri olur" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte siyasi parti başkan ve temsilcileri 6 maddeden oluşan 'Malkara için hep birlikte' temalı protokolü imzaladılar.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!