Kızılpınar’da Taksiciler Durak İstiyor

Güncelleme Tarihi:

Kızılpınar’da Taksiciler Durak İstiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 12:39

TAKSİCİLER DURAK İSTİYOR

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Kızılpınar Mahallesi’nde hizmet veren taksici esnafı, işlerinin durma noktasında olduğunu belirterek, ilçe merkezinde kendilerine durak verilmesini talep etti.
KİPA Alışveriş Merkezi önünde toplanan Kızılpınarlı taksiciler Ali Rıza Yurtbak, Nasip Karakaş, Mustafa Ulusoy, Ahmet Buksu ve Erol Ersöz, ilçe merkezinde çalışmak istediklerini fakat izin verilmediğini belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ali Rıza Yurtbak, "Biz burada 5-6 taksi yaklaşık bir yıldan beri burada vatandaşa hizmet veriyoruz. Elimizdeki belgelerimizle buradaki müşterilerimizin bizden herhangi bir rahatsızlığı ya da şikayeti olmadığı anlaşılmaktadır. Tam tersi bizlerden yoğun şekilde talepleri de var. Bu hizmetten de çok memnunlar" dedi.
"TAKSİ DURAĞI TALEBİNDE BULUNUYORUZ"
Taksi durağı talebinde bulunduklarını dile getiren Yurtbak, "Biz ekmeğimizin mücadelesini veriyoruz. Kimseye bir rahatsızlığımız yok. Bizimle ilgili bir sıkıntı getirsinler, biz de diyelimki haksızlık yaptık. Başımız üstüne ama yok öyle bir şey. Biz burada imza kampanyası başlattık. Başta içerideki esnafımız olmak üzere yaklaşık 100 küsur imzamız var. Bu imzalar tamamen arkamızda olduklarını göstermektedir. Alışveriş merkezi yöneticileri, müşterilerin kendilerinden taksi talebinde bulunduğunu belirtiyor. Biz bu talep doğrultusunda UKOME’ye müracaat ettik. Biz burada taksi durağı talebinde bulunuyoruz. Müracaatlarımızı yapmışız. Buna rağmen herhangi bir netice alamıyoruz" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!