Ergene'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ergeneden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 16:16

- Ergene Belediyesi'nden ''Bebek Projesi'' çalışmaları

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene Belediyesi, yeni bebek sahibi olan ailelere yönelik hazırladığı ''Bebek Projesi'' çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, yeni doğan her çocuğa küçük bir hediye verilmesi amacıyla başlattıkları kampanya kapsamında sağlık ocaklarından alınan verilere göre ailelere hediyeler verdiklerini belirtti.

Yeni doğan bebeklere verdikleri hediye paketinde bebek bornozu, çocuk bezi, ıslak mendil, biberon ve diş kaşıyıcı gibi malzemelerin yer aldığını, geçen yıl başlayan projenin devam ettiğini aktaran Yüksel, "Bebek Projesi adı altında ilçemizde yeni dünyaya gelen bebeğin ihtiyacı olan bazı malzemeleri ekiplerimiz aracılığıyla ailelere ulaştırıyoruz. Bu yardımları alan aileler bizlere minnettar kalarak teşekkür ediyor. Bizi mutlu edende halkımızın mutluluğunu görmek'' dedi.


Haberin Devamı

- Ergene'de yol yapım çalışmaları


Ergene'de yol yapım çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Öncelikle ana arterlerde yol yapım çalışması yaptıklarını belirten Yüksel, ihtiyaç duyulan bölgelerden başlayarak çalışmaların devam edeceğini ifade ederken, ''İlçemiz genelinde havaların ısınmaya başlamasıyla beraber yol yapım çalışmalarına ağırlık verdik. Ekiplerimizin belirlediği bölgelerde ve özellikle de ana arterlerde ihtiyaç durumuna göre çalışmalarımız sürecek'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!