Çerkezköy'e Taylandlı gelin

Güncelleme Tarihi:

Çerkezköye Taylandlı gelin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2021 16:24

Çerkezköy'e Taylandlı gelin

Haberin Devamı

Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan Aşkın Avşar(41), yoga kursunda tanıştığı Tayland uyruklu Parina Pavapoochakang(43) evlendi.

Çerkezköy'de esnaflık yapan Aşkın Avşar, Çorlu ilçesinde yoga kursunda tanıştığı Tayland vatandaşı Parinya Pavapoochakang ile evlendi. 1 Şubat 2021 tarihi itibariyle Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde hizmet vermeye başlayan nikah salonundaki çiftin nihakını Çerkezköy Belediye Başkanı  Vahap Akay kıydı. Yeni nikah salonunun Çerkezköy için hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Vahap Akay, Aşkın Avşar ve Parinya Pavapoochakang çiftine de bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Dünya evine girdiği için çok mutlu olduğunu kaydeden Aşkın Avşar, "Parinya Pavapoochakang ile arkadaş ortamında çalıştık. Bir süre görüştükten sonra evlenme kararı aldık. Allah herkese mutluluk nasip etsin. Bu mutlu günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Parinya Pavapoochakang ise Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu kaydederek, "Uzun yıllardır Türkiye'ye gidip geliyordum. Türkiye'yi çok beğendiğim için Çorlu'da yaşamaya başladım. Orada yoga eğitmenliği yaptığım esnada Aşkın ile tanıştık. Onu çok sevdim ve bugün de bu evlendik. İnşallah birlikte çok mutlu olacağız. Türkiye'yi çok seviyorum ve yakın zamanda Türk vatandaşlığına da geçeceğim" dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!