Candan Yüceer: "Yerel Hizmetlerdeki Başarı Bizi İktidara Taşıyacaktır"

Güncelleme Tarihi:

Candan Yüceer: Yerel Hizmetlerdeki Başarı Bizi İktidara Taşıyacaktır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2015 09:25

CANDAN YÜCEER: “YEREL HİZMETLERDEKİ BAŞARI BİZİ İKTİDARA TAŞIYACAKTIR”

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, parti kültüründe saygı, sevgi ve nezakette kusur eksik edilmemesi gerektiğini belirterek, yerel hizmetlerdeki başarının CHP’yi iktidara taşıyacağını savundu.
Milletvekili Yüceer, ziyaret ettiği Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde partililerle bir araya geldi. CHP Malkara İlçe binasında gerçekleştirdiği ziyarette, Basın Danışmanı Hakkı Seçkin, CHP İlçe Başkanı İsmail Uzun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Kurban, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, Belediye Meclis üyeleri Nuran Başkütük, Recai Örs, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Belma Özsoy ile Yönetim Kurulu üyeleri, ve partililer yer aldı.
Ziyarette parti kültürüne dikkat çeken Yüceer, saygı, sevgi ve nezaket içinde olmaya önem verilmesi gerektiğini söyledi. Yüceer, "Yerel hizmetlerdeki başarının ben, bizi iktidara taşıyacağına inanıyorum. Örgütlerimizden bizim genel hizmetlerimizi anlatmasını rica ediyoruz. Belediyelerimizim yaptığı hizmetleri, her biriniz her tarafa yayılıp anlatın" dedi.
"BEN KADERİMİ ÖRGÜTÜME EMANET EDERİM"
Ön seçimlere değinen Yüceer, "Biz artık sandık kuruyoruz, bu hakikaten çok güzel bir şey. Ben gerçekten sandığa çok güveniyorum ve ben hep bunun olmasını istiyorum. 55 ilde ön seçim kararı aldık, artık bu tüzüğümüzde de mevcut. Herkes kendi iradesini yansıtacaktır. Ben kaderimi, her zaman söylüyorum anam olsun, babam olsun, eşim olsun, kim olursa olsun iki dudağı arasında bırakmak istemem. Ben kaderimi, emeğim varsa, alın terim varsa, örgütüme emanet etmek isterim" diye konuştu.
Yüceer konuşmasını bitirmesinin ardından, partililer tarafından dakikalarca alkışlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!