Başkan Yüksel, gençlerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yüksel, gençlerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2021 17:51

Başkan Yüksel, gençlerle buluştu

Haberin Devamı

 

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı'nda gençlerle bir araya gelerek, sohbet ediph, sorunlarını dinledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, liselerde eğitim gören gençlerle bir araya gelerek, başkanın görevleri ve belediyenin sorumluluklarını anlattı. YSK'da gençlere başarılar dileyen ve sorularını yanıtlayan Yüksel, "Süleymanpaşa Belediyesi olarak 60 dönümlük sera kuruyoruz. Dezavantajlı ailelerimiz öncelikli olmak üzere 60 ailemize seracılık faaliyetleri yürütebilecekleri alan tahsis edeceğiz. Bununla birlikte seracılık ile ilgili bilgilendirme seminerleri, kurslar vererek ailelerimizin bilinçli tarım yapmalarına olanak sağlayacağız. Buradan elde edecekleri ürünler ile de yanı başımızda bulunan İstanbul gibi büyük bir metropole ürün tedarik etmeyi hedefliyoruz" dedi.

'BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ OLACAK'

Süleymanpaşa Belediyesi'nin gençlere yönelik gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında konuşan Yüksel, “Kısa bir süre içinde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle bölgemizin en büyük gençlik merkezini Ata Tepe'de inşa ederek sizlerin hizmetine sunacağız. Birçok dalda sportif faaliyetlerinizi gerçekleştirebileceğiniz, kurslara katılabileceğiniz, sosyalleşebileceğiniz gençlik merkezimiz ile sizleri sosyal medya bağımlılığından uzak tutmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra mahallelerimizde spor tesislerimizi siz değerli gençlerimizin kullanımına açarak spor yapmanıza olanak sağlıyoruz. Yarının büyükleri olan sizler için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

'GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR'

Yüksel, gençler ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ile bir araya gelerek onların sorularını, hayallerini ve beklentilerini dinleyerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Gençlerimizden gelen parlak fikirleri, yakın zamanda hayata geçirmek üzere not ettik. Gençlerimiz için spor tesislerinden, kültür sanat etkinliklerine, eğitimden, sosyal yaşama dair birçok alanda projeler geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz. En kısa zamanda gençlerimizle yeniden bir araya geleceğiz" dedi.

MİNİKLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi, 2020-2021 eğitim-öğretim yılını düzenlenen mezuniyet töreni ile tamamladı.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de Altınova Mahallesi'nde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi'nin mezuniyet törenine katılarak minik öğrenciler ve velileri ile bir araya geldi. Mezuniyet töreninde konuşan Yüksel, "Koronavirüs pandemi sürecinde biz büyükler kadar minik yavrularımızda çok büyük sıkıntılar yaşadılar. Salgın nedeniyle parka çıkamadılar, sokakta oynayamadılar, okula gidemediler. Önümüzdeki dönem salgın ortadan kalktığında miniklerimizin enerjilerini atabileceği projeleri hayata geçireceğiz. Birkaç ay içerisinde Altınova Sahilimizi de hazır hale getirerek çocuklarımızın gezebileceği, bisiklet sürebileceği, oyunlar oynayabileceği alanlar hazırlıyoruz. Mezun olan öğrencilerimize başarılar ve uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!