Başkan Ulaş Yurdakul’dan CHP Malkara İlçe Başkanı Ertan’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ulaş Yurdakul’dan CHP Malkara İlçe Başkanı Ertan’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 12:43

MALKARA BELDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL, CHP MALKARA İLÇE TEŞKİLATI BAŞKANI SEÇİLEN HÜLYA ERTAN'A ÇİÇEK TAKTİM ETTİ.

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malkara İlçe Başkanlığı’na seçilen Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Vasfi Güner, Cem Özkan, Afşin Turan ve Recai Örs’ün de yer aldığı ziyarette Hülya Ertan’ı ve CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik edip, görevlerinde başarılar diledi. Yurdakul ve beraberindekiler, seçimin Malkara’ya ve CHP Malkara İlçe Teşkilatı’na hayırlı olmasını temenni etti.
Ziyarette Malkara Belediyesi’nin çalışmaları ve yatırım projelerini anlatan Belediye Başkanı Yurdakul, Malkara Belediyespor’un futbol ve voleybol takımları hakkında da Ertan’a ve CHP’lilere bilgi verdi.
CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Belediye Başkanı Yurdakul, Başkan Yardımcısı Cömert ve Belediye Meclis Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!