AK Parti'de kongre hazırlıkları

Güncelleme Tarihi:

AK Partide kongre hazırlıkları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 16:14

- AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay: -"İl ve ilçelerde yapılacak kongre takvimi işliyor. Partimize yakışan bir şekilde bu süreci tamamlamış olacağız"

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, il ve ilçelerdeki kongre takviminin işlediğini belirterek, kongre sürecini partiye yakışan bir şekilde tamamlayacaklarını söyledi.

Akçay, parti teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, kongre takvimi çerçevesinde hafta sonu Hayrabolu ve merkez ilçe Süleymanpaşa'da ilçe kongreleri yapılacağını belirtti.

Aralık ayı içinde ilçe kongrelerini tamamlayacaklarını ve 18 Ocak 2015'te Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla il kongresini gerçekleştireceklerini aktaran Akçay, seçimlerin tek liste üzerinden yapılacağını ifade etti.

Akçay, seçimlerde birden fazla aday çıkabileceğini ancak genel merkezin iradesine rağmen siyaset yapmanın doğru bir davranış biçimi olmayacağını dile getirdi.

Malkara ve Hayrabolu'da seçime mevcut adaylarla gidileceğini belirten Akçay, Ergene ilçesinde ise İbrahim Özcan'ın yerine Mustafa Çalım'ın aday olacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Akçay, merkez İlçe Süleymanpaşa'da mevcut başkan Cüneyt Yüksel'in yeniden aday gösterileceğini ve kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in katılacağını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!