1911 Çerkezköyspor Sahasına Kavuşuyor

Güncelleme Tarihi:

1911 Çerkezköyspor Sahasına Kavuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2015 13:58

1911 ÇERKEZKÖYSPOR, ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

İç saha maçlarını bakım çalışmaları dolayısıyla Kapaklı Futbol Sahası’nda oynayan 1911 Çerkezköyspor, bu sezon ilk kez Mustafa Uğraş Stadı’nda taraftarının karşısına çıkacak.
1911 Çerkezköyspor, Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 4’üncü haftasında evinde ligin güçlü ekiplerinden Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Uzun süredir bakım çalışmaları dolayısıyla iç saha maçlarını Kapaklı Futbol Sahası’nda oynayan 1911 Çerkezköyspor, bu sezon ilk kez Mustafa Uğraş Stadı’nda taraftarının karşısına çıkacak. Mutlak 3 puan parolasıyla karşılaşmaya hazırlanan 1911 Çerkezköyspor’da 7 oyuncu Muratlı Belediyespor deplasmanında sakatlanmıştı. Seçimler dolayısıyla lige verilen arayı çok iyi kullanan 1911 Çerkezköyspor’da sakatlar hızla iyileşirken, takımın Çorlu Gençlerbirliğispor maçına eksiksiz çıkması bekleniyor.
"LİGE VERİLEN ARA İLAÇ GİBİ GELDİ"
Takımın son durumu hakkında bilgi veren 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, "Muratlı Belediyespor karşısında futbolcularım mükemmele yakın bir futbol ortaya koydu. Fakat bir türlü aradığımız golü bulamadık. Yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Maçtan da beraberlikle ayrıldık. Maçta 7 oyuncumuz sakatlandı. 1 Kasım seçimleri dolayısıyla lige verilen ara bize ilaç gibi geldi. Sakatlarımız hızla iyileşiyor. Cezalı oyuncumuz yok. İnşallah Çorlu Gençlerbirliğispor maçına kadar tüm sakatlarımız iyileşir ve karşılaşmaya tam kadro çıkarız" dedi.
"GÜÇLÜ BİR EKİBE SAHİBİZ"
Takımın tecrübeli isimlerinden kaleci Muzaffer Kurt da bu sezon takım olarak şampiyonluğa inandıklarını belirterek, "Çok çalışıyoruz. Tüm arkadaşlarım karşılaşmalara oldukça hırslı hazırlanıyor. Güçlü bir ekibe sahibiz. Ligdeki hiçbir rakibimizden korkmuyoruz. Takımda kimin forma giydiği ya da kimin gol attığının önemi yok. Herkes bu takımın bir parçası olduğunun bilincinde. Taraftarımızın da desteğini arkamıza alırsak, önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de oynamamamız için bir engel yok" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!