Vali Gül, dernek başkanlarını ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Gül, dernek başkanlarını ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 11:10

Vali Gül, dernek başkanlarını ağırladı

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- TÜRKİYE Yardım Sevenler Derneği şube başkanları toplantısı için kente gelen heyet, Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.
Vali Gül, ilk olarak Hasan Canpolat Salonu'nda şube başkanları ile bir araya geldi. Burada konuşan Gül, derneğin hem Türkiye genelindeki hem de Sivas'taki çalışmalarını bildiklerini belirterek, "Türkiye Yardım Sevenler Derneği ülkemizde parmakla gösterilen yaptığı işin hesabını verebilen sivil toplum kuruluşlarından biridir. Bu açıdan sizleri tebrik ediyorum. Bütün ekibinize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda sizleri Sivas'ta gördüğümüz için de çok mutlu olduk. Türkiye Yardım Sevenler Derneği ülkemizin her hangi bir yerinde etkinlik yapacaksa ve bununla ilgili ülkemizde beş tane yer sayılacaksa bunlardan bir tanesi de Sivas olması lazım. Sivas Cumhuriyet kenti. O açıdan da bu etkinliğin burada yapılması çok isabetli olmuş. Umarım 3 gün boyunca Sivas'ı doya doya gezersiniz. İlimizden memnun ayrılırsınız" dedi.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Genel Başkanı Birsen Eldem de toplantılarını Sivas'ta yapmalarının önemli bir özelliğinin olduğunu anımsatarak, "Sivas Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bir şehir. Tarihi bir şehrimiz. 90'ıncı yılımızın ana temellerini ve yapılacakları burada dile getireceğiz. Onun için anlamlı bir buluşma bu" şeklinde konuştu.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Sivas İl Temsilcisi Nihal Kangal ise Vali Gül ile her zaman iletişim halinde olduklarını ve desteğini gördüklerini söyledi. Gül ve şube başkanları daha sonra makama geçerek burada bir süre sohbet etti. Ziyaretin ardından Genel Başkan Eldem derneğe katkılarından dolayı Vali Gül'e kristal plaket takdim ederken Gül de heyete Sivas'a özgü çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!