Tesviyeciler Odası, esnafları fuara götürecek

Güncelleme Tarihi:

Tesviyeciler Odası, esnafları fuara götürecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 14:10

Tesviyeciler Odası, esnafları fuara götürecek

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarları Esnaf Odası, İstanbul’da, 6-9 Nisan arasında yapılacak olan Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı Automechanika’ya iki otobüs dolusu üyesini götürecek.

Oda Başkanı Hakan Demirgil, esnafları sektördeki yeniliklerle buluşturacaklarını ve yenilikleri Sivas'a getirmek için gayret edeceklerini belirterek, "Sektörümüzde, dünyada yaşanan gelişmeleri en yakından yansıtıldığı noktaların başında fuarlar geliyor. Esnafımızın da alanlarında dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmeleri, yeniliklerden haberdar olmak istiyor. Bu nedenle her yıl düzenlenen fuarlara, üyelerimizi götürüyoruz. Yönetim kurulumuz, bu yıl daha fazla üyemizle birlikte İstanbul’a çıkarma yapma kararı aldı. Bu yıl 8’incisi yapılacak olan Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı’na iki otobüs dolusu ve yaklaşık 100 esnafımızla götürmeyi hedefledik. Bu sayede esnafımız, sektördeki gelişmeleri yerinde görme imkanı bulacak, hem de sektördeki yenilikleri Sivas halkıyla buluşturma imkanına kavuşacağız. Özetle, esnafımızın da hizmet verdiğimiz halkımızın da yararına olacaktır"dedi.

İstanbul’da, 6-9 Nisan 2017, tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı Automechanika, otomotiv sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği olarak görülüyor. Avrupa’nın en büyük üçüncü organizasyonuna, bu yıl bin 667 firma katılacak. Bir çok Avrupa ülkesinin yanı sıra, Endonezya’dan, Kıbrıs ve Fas’a kadar pek çok ülkeden firma katılması bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!