Suşehri'nde KYK'da kan bağışı

Güncelleme Tarihi:

Suşehrinde KYKda kan bağışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 16:03

Suşehri'nde KYK'da kan bağışı

Haberin Devamı

Bülent TATLI/SUŞEHRİ(Sivas),(DHA)- SİVAS’ın Suşehri ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) Suşehri Yurt Müdürlüğünde, Kızılay Kan merkezi tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi.

KYK yurdunda düzenlenen kampanyaya çalışanlar ve yurtta kalan öğrenciler katıldı. Yurtkur’un Sosyal idari binasıda düzenlenen kampanya hakkında bilgi veren Sivas Kızılay kan merkezi doktoru Gökhan Baş, Suşehri halkının kan bağış kampanyasına her zaman destek verdiğini söyledi. Özellikle kış mevsiminde stok yapılması için kan bağışına ağırlık verilmesi gerektiğini belirten Baş, "Suşehri Kızılay Şube Başkanlığı ve Kredi Yurtlar Kurumu Suşehri Yurt Müdürlüğü organizasyonu ile kan bağış kampanyasını burada gerçekleştiriyoruz. Hem personel, hem de öğrenciler büyük katkı sağlıyorlar. Organizasyonun tertip edilmesinde emeği olan Kızılay Suşehri Şube Başkanı İsa Şahin ve Suşehri Yurt Müdürü Göksal Soylu beye teşekkür ediyoruz" dedi.

Suşehri Yurt Kur Müdürü Göksal Soylu ise, Kızılay'ın kan bağış kampanyasına Yurtkur'da çalışan 35 personel ve yurtta kalan öğrencilerle destek verdiklerini söyleyerek, "Kan hayattır. Bizler de bir nebze bu konuya destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!