STSO'dan Sivasspor yönetimine destek

Güncelleme Tarihi:

STSOdan Sivasspor yönetimine destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 16:46

STSO'dan Sivasspor yönetimine destek

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası'nın(STSO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Necati Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Sivasspor'un süper ligden düşmesi ve başkanlık seçimleri damgasını vurdu.

6 maddelik gündemden oluşan toplantının açılışında konuşan Şahin, süper lige veda eden Sivasspor konusunda üzgün olduklarını söyledi. Stadyumda yaşanan sevgi ve destekten dolayı taraftarlara teşekkür eden Şahin, Sivas'ı yeniden süper lige çıkarmak için herkesi Sivasspor'a destek vermeye davet etti. Bir meclis üyesinin mevcut yönetimin bırakması yönündeki ifadeleri üzerine söz alan STSO Başkanı Osman Yıldırım, "Mecnun Başkan, bu takımı yeniden süper lige çıkaracak kabiliyet, bilgi ve yeteneğe sahiptir. Mecnun Başkan, çok iyi başkanlık yapmıştır. Kendisini destekliyor ve devam etmesini istiyoruz" dedi. Sivasspor'un küme düşmesi ve başkan adaylığı sürecini değerlendiren Yıldırım, "Sadece Sivasspor değil, Sivas da ligden düşmüştür. Şehrin lokomotifi olan Sivasspor'umuz, Sivas için çok önemlidir. Sivasspor, bu şehre ivme kazandırdı. Moralimizi bozmamız lazım. Düşen takımın ardından yiğidolar takımını alkışlarla uğurladı. Bu da Sivaslıların ne kadar hoşgörülü olduğunu gösteriyor. Mecnun başkana Sivaslılara güzel günler yaşattığı için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

YILDIRIM: SÜPER LİGE YENİDEN ÇIKARIZ

Sivasspor'un bir alt lige düşmesini bir yıllık bir dinlenme süresi olarak görülmesi gerektiğini ifade eden Osman Yıldırım, "Bu bir yıl neyi kaybettiğimizi anlamamıza vesile olmalıdır. Mecnun beyin yeni bir yönetim ve yeni bir heyecanla devam etmesini istiyoruz. Futbolu iyi biliyor ve herkesin bildiği işi yapması gerekiyor. Mecnun başkan da bu takımı yeniden süper lige çıkaracak kabiliyet, bilgi ve yetenek var. Hoca konusunda Sivas'ı iyi tanıyan daha önce süper lige çıkmasında katkısı olan biri Mecnun başkanla çalışırsa seneye biz yine şampiyonluğu kutlarız. Bizlere düşen destek vermektir" dedi.

Binali Yıldırım'ın Ak Parti Genel Başkanı olmasını da değerlendiren Yıldırım, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın yanı sıra Habib Soluk'un da Ulaştırma Bakanı olmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!