Sivas'ta yeni alt geçit çalışması başlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Sivasta yeni alt geçit çalışması başlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 13:28

Sivas'ta yeni alt geçit çalışması başlatıldı

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyesi kent içi trafik akışını rahatlatmak amacı ile ikinci altgeçit çalışmasını Yukarı Tekke Kavşağı’nda başlattı.
Sivas'ta kent içi ulaşımın rahatlatılması yönündeki projeler kapsamında daha önc yapılan Halfelik alt geçidinin ardından ikinci altgeçit için de çalışma başladı. Özellikle mezarlık ziyareti ve cenaze definleri ile kabir ziyaretleri nedeni ile yoğunluğun yaşandığı Yukarı Tekke Kavşağı'na alt geçit yapmak için ilk kazma vuruldu. Yeni başlayan çalışmayı Belediye Başkanı Sami Aydın yerinde inceledi. İncelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Aydın, "Yukarı Tekke Kavşağı’nı rahatlatacak alt geçit çalışmalarımız şu an başladı. 4 aylık bir süre içerisinde inşallah tamamlanacak. Müteahhit firmamız bu süreyi mümkün olduğunca kısaltmaya çalışacak. Belediye benzinliğinden gelip, Organize Sanayi’ye giden hattı iki gidiş iki geliş şeklinde yer altına alıyoruz. Her iki yanda da birer şeritlik yan yollar olacak. Dün itibariyle çalışmalar başladı. Mümkün olduğunca trafiği aksatmadan bu çalışmaları yürütmeyi hedefliyoruz. İnşallah üç buçuk, dört ay gibi bir süre içerisinde çalışma tamamlandığında bu bölgedeki trafik ciddi şekilde rahatlamış olacak" dedi.
Bölgede altyapı çalışmalarının gerçekleştirildiğine de vurgu yapan Başkan Aydın, alt geçit için şu anda her hangi bir isim düşünmediklerini ifade etti. Gazi Lisesi kavşağında da alt geçit çalışması yapılacağını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!