Sivas'ta Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

Güncelleme Tarihi:

Sivasta Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2016 21:50

Sivas'ta Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

Haberin Devamı

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA) - SİVAS'ta Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 93'üncü yıldönümü kutlama etkinleri kapsamında Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu düzenlendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Sivas Valiliği tarafından resepsiyon düzenlendi. Kentte faaliyet gösteren özel bir otelde gerçekleştirilen resepsiyona Sivas Valisi Davut Gül, Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, şehit aileleri katıldı. Programda konuşan Vali Davut Gül, "Türkiye Cumhuriyeti kurulurken önemli bir başarıdır. Yaşatılırken önemli bir başarıdır. hala bu çoğrafyada ayaktaysa bu da önemli bir başarıdır. Hiç şüphesiz bu başarıda başta Türk milleti olmak üzere şehitlerimizin, gazilerimizin çok önemli katkısı vardır. Bu çoğrafyada ayakta durmak her millete nasip olmaz. Hangi terör örgütü olursa olsun, başta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) olmak üzere diğer türevlerin hepsine milletçe dimdik karşı koyacağız ve mücadele edeceğiz" dedi.
Konuşmanın ardından Vali Gül, tek tek masaları dolaşarak katılımcıların Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Programda son olarak 93'üncü yıldönümü pastası protokol üyeleri tarafından kesildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!