Sivas’ta Ramazan Bayramı Tedbirleri

Güncelleme Tarihi:

Sivas’ta Ramazan Bayramı Tedbirleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2015 19:14

Sivas’ta Ramazan Bayramı öncesinde emniyet ekipleri trafik tedbirlerini arttırdı.
Sivas Valiliği’nden yapılan açıklamada,” Ramazan Bayramı tatili süresince Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri denetimlere ağırlık vererek bayram tatili süresince trafik kazalarının azaltılması hedeflenmektedir. Trafik Şube Müdürlüğünde görevli tüm personellerin bayram tatili süresince izinleri kaldırılmış büro hizmetlerinde çalışan personel trafik ekiplerinde görevlendirilmiştir.”denildi.
Bayram tatili boyunca ekiplerin trafik kontrollerine ve uygulamalarına ağırlık verileceği belirtilerek açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bayram tatili süresince trafik ekipleri tarafından emniyet kemeri, alkol, ve radar uygulamalarına ağırlık verilerek kural ihlali yapan sürücülere Karayolları Trafik Kanununa göre cezai işlem uygulanacaktır. Şehir içerisinde ve şehirler arası karayollarının da resmi trafik ekiplerinin yanı sıra radar ve sivil denetim araçlarıyla denetim yapılacaktır. Ayrıca, terminal çıkışlarında denetim görevlileri otobüste bulunan yolcuların emniyet kemeri takmaları konusunda uyaracaktır. Bu otobüsler yol güzergahlarında tekrar denetlenecek ve emniyet kemeri takmayan sürücü ve yolculara cezai işlem uygulanacaktır.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!