SESOB, Şekerbank İle Kredi Protokolü İmzaladı

Güncelleme Tarihi:

SESOB, Şekerbank İle Kredi Protokolü İmzaladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2015 15:25

SESOB İLE ŞEKERBANK ARASINDA İŞLETMELERE AVANTAJ SAĞLAYAN KREDİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Şekerbank arasında işletmelere avantajlar sağlayan kredi protokolü imzalandı.
SESOB’ta gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, bankanın 62 yıl önce çiftçiler tarafından kurulduğunu ifade ederek, kurulduğu günden itibaren de desteklerinin devam ettiğini söyledi. Banka olarak Sivas’ı çok önemsediklerini vurgulayan Ertürk, esnafları da desteklemek için 3 yıl önce geliştirdikleri proje ile kapılarının her zaman esnafa açık olduğunu ifade etti.
Esnafların taksitli kredi kullanmalarını sağlamak için 50 bin liralık kredi imkanı sunduklarını dile getiren Ertürk, “ Üreten Anadolu buluşmaları toplantısını Sivas’ta gerçekleştirerek esnaf teşkilatımızla kredi protokolümüzü imzalıyoruz. Kredisi uygun görülen esnaflarımıza 60 ay vadeyle aylık eşit taksit ödemeli, 4 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli ticari kredi kullanabilecekler. Kredi faiz oranı bankadaki faiz oranları üzerinden yüzde 15 daha indirimli olacaktır. Her bir kredi işleminden sabit 300 TL kullandırım komisyonu alınacaktır. Pos cihazların da özel bir komisyon oranı uygulayacağız. Esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olsun.”dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise esnafın ülke ve Sivas’a önemli katkıları olduğunu belirterek ,bu protokolün esnafa katkı sağlayacağını söyledi.Daha önce yapılan ‘Kapımız Esnafımız Esnafa Açık’ protokolünü daha önce imzaladıklarını vurgulayan Köksal, protokolün esnafın büyümesine katkı sağlaması temennisinde bulundu.
Yapılan konuşmaların ardından Köksal ve Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk arasında “Kapımız Esnafa Açık” protokolü imzalandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!