Özel İdare altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Özel İdare altyapı çalışmalarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2017 15:01

Özel İdare altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta İl Özel İdaresi, 2017 yılı iş sezonu kapsamında vatandaşlardan gelen istek ve taleplere çözüm üretmek için çalışma yürütüyor.
2017 yılı yatırım programı kapsamında ilçelerde asfalt, köprü, kilitli parke ve menfez gibi altyapı çalışmalarına devam eden Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, eski Kayseri yolu grup köy yollarının altyapı problemini çözüme kavuşturdu. Bu kapsamda Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, eski Kayseri yolunda yapılan asfalt ve menfez çalışmalarını yerinde inceledi. Kaya’ya Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz İsmail Güner de eşlik etti. Burada yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Kaya, "Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Şu an eski Kayseri yolu olarak bildiğimiz grup yolundayız. 32 kilometre grup ana yol hattı olmak üzere toplam 42 kilometrelik yolda asfalt, yama ve yol iyileştirme çalışmalarını yerinde tetkik ettik. Görüyoruz ki, yolların büyük bir çoğunluğu bitmiş durumda. Sadece 5 kilometrelik bir kısımda çalışmalarımız halen devam ediyor ve buralarda da zemin iyileştirmesi yapıldı. İnşallah haftaya bu kısmın malzemesi de çekildiği zaman ana grup yolumuz tamamıyla sağlıklı bir şekilde yolculuk yapmaya fırsat verecek" dedi.
Yapılan çalışmaların kalitesini görünce mutlu olduğunu ifade eden Kaya, "Sadece yol değil bununla beraber burada grup yolumuz üzerinde 3 tane de köprünün yapıldığını görüyoruz. Gerek köprülerde ki işçilik gerekse de yolların kalitesinin ve standardının yükseltilmesindeki işçilik bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yolu kullanacak bütün vatandaşlarımıza da hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!