Okullar bölgesine düzenleme

Güncelleme Tarihi:

Okullar bölgesine düzenleme
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 16:23

Okullar bölgesine düzenleme

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS İl Özel İdaresi, kampüs halinde bulunan Sivas merkez Gültepe Mahallesi Farabi Caddesi fuar alanındaki okullar bölgesinin çevresini düzenleyerek modern bir görünüme kavuşturacak.

Vali Davut Gül'ün talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalar için bölgeye giden İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya iuncelemelerde bulundu. Mevsim şartları göz önüne alınarak hızlı ve etkin çalışmaların yürütüldüğü bölgedeki incelemelere, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Göksel Yerlikaya, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Güner ile teknik personeller eşlik etti.

Halis Gülle Anadolu Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Merkez Anadolu Lisesi, Ahmet Ayık Spor Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz İletişim Lisesi ve Adalet Meslek Lisesi gibi çok sayıda eğitim kurumunun bulunduğu bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Kaya, şube müdürlerinden süregelen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bölgede çevre ve alt yapı çalışmalarının, kar yağışları başlamadan bitirilmesi için gayret gösterildiği açıklandı. Çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla içerisinde yer alan okullar ve sosyal alanlarıyla, diğer şehirler için de örnek olacak bir kampüs görünümünün oluşturulması hedefleniyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!