MHP Sivas Milletvekili Adayları Basın Mensuplarıyla Buluştu

Güncelleme Tarihi:

MHP Sivas Milletvekili Adayları Basın Mensuplarıyla Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2015 17:47

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELEREK SEÇİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili adayları basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Düzenlenen toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ragıp Özkan 26’inci dönem milletvekilliği genel seçimleri için daha gayretli bir şekilde çalışarak hem Türkiye hem de Sivas için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Özkan,“7 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti hükümet kurmaya yanaşmamış ve Cumhurbaşkanı da ülkeyi yeniden seçime götürmüştür. Biz de ülkemize şehrimize yenden hizmet etme maksadıyla aday listemizde kısmi bir yenileme yaparak yeniden Sivas halkının huzuruna çıkmış bulunuyoruz. Adaylarımız bu süreçte Sivas halkının hizmetine ülke halkının hizmetine talipler. Adaylarımıza çıktıkları bu yolda Allah’tan kolaylıklar diliyor ve Sivas halkından adaylarımıza destek bekliyorum.“şeklinde konuştu.
MHP Sivas Milletvekili ve 1’inci sıra adayı olan Celal Dağgez,”Başbakan Davutoğlu 7 Haziran seçimlerinin gecesinde balkon konuşması yaparak erken seçime gidilmesi gerektiğini söyledi. Ardından da MHP bizimle koalisyon kurmaya yanaşmıyor diyerek halk üzerinde bir algı oluşturdular. MHP olarak biz ülke kötüye gidiyor biz bir hükümet kuralım dedik. Genel başkanımız koalisyon görüşmelerinde bizim ülkenin geleceği ve sizinle ilgili endişelerimiz var dedi. Görüşmelerde anayasanın ilk 3 maddesi ve bu 3 maddeyi koruyan 4’üncü maddeyi, çözüm sürecinin kaldırılmasını, 17-25 Aralık olaylarının yargıya taşınmasını ve son olarak da Cumhurbaşkanının sınırları içerisine çekilmesini talep etti. Bu taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi. Ardından da MHP hükümet kurmaya yanaşmadı, MHP hükümet kurmaktan kaçtı denildi. Bu söylentilerin hiçbiri gerçeği yansıtmıyor.” dedi.
MHP 2’inci sıra milletvekili adayı Oğuz Özdemir, 7 Haziran seçimlerinin 13 yıldır iktidarda bulunan AK Parti hükümetinin başarısızlığını ortaya koyduğunu söyledi. AK Partinin koalisyon hükümeti kurmaya yanaşmadığını ifade eden Özdemir, “AKP eğer iktidarda kaybettiği takdirde bütün bakanlıklarda ki yolsuzluklarının hesabını soracak bir siyasi partiyle ortak hareket etmek istemiyor. Başkanlık sevdalıları ve cumhuriyet düşmanları tek başına iktidar olma tadının tadarak Türkiye’yi rejim değişikliğine götürmek istiyorlar. Başkanlık sitemine geçerek Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin geçmişte yaptıklarının hesabının kimsenin sormasını istemiyorlar. 1 Kasım seçimlerinde AKP’den bunların hesabını sormak için hemşerilerimin desteğini bekliyorum.” şeklinde konuştu.
1 Kasım seçimlerinin geride kalan seçimlerden daha önemli olduğunu belirten MHP 3’üncü sıra milletvekili adayı Ahmet Üstündağ, Sivas için Sivaslıların sorunlarının çözülmesi için Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek beklediklerini ifade etti.
MHP 5’inci sıra adayı Ozan Ercan ise, “Ülkede adaleti sağlayamayan, güvenliği sağlayamayan, ekonomik refahı sağlayamayan bir hükümete ne ülke halkının ne de Sivas halkının teveccüh göstereceğine, oy vereceğine inanmıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Tüm halkımızın desteğini bekliyorum.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!