Köksal'dan, OSB Müdürü Eminoğlu'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Köksaldan, OSB Müdürü Eminoğluna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 13:39

Haberin Devamı

SİVAS (AA) - Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Sivas İl Müdürü Nurettin Köksal, Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürü Bekir Sıtkı Eminoğlu'nu ziyaret etti.

İŞKUR'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Köksal, yatırımcı ve müteşebbislerin devlet desteğinden daha fazla yararlanması için firmaları ziyaret edeceklerini belirterek, İŞKUR olarak her zaman sahada olacaklarını bildirdi.

Köksal, yatırımcıların problemlerini dinleyip çözüm önerileri sunmak için çalışma yaptıklarını hatırlatarak, "Her hafta Organize Sanayi Bölgemizde bulunan 10'a yakın firmayı ziyaret ediyoruz. Firma sahipleri ve yöneticileriyle tanışıyoruz ve İşbaşı Eğitim Programlarını (İEP) anlatıyoruz." ifadesini kulladı.

OSB Müdürü Bekir Sıtkı Eminoğlu da bir memleketin kalkınmasının sanayisinin gelişimine bağlı olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Sanayimiz ne kadar gelişirse memleketimiz de o oranda gelişir. Bu nedenle sanayicilerimizin maksimum düzeyde desteklenmesi gerekiyor. Devletimiz gereken bütün destekleri veriyor. Bundan sonrası yerelde bizlere düşüyor. Bu anlamda Çalışma ve iş Kurumu İl Müdürlüğümüzün vermiş olduğu destekleri sanayicilerimize anlatmak ve maksimum düzeyde bu desteklemelerden yararlanmalarını sağlamak için yapmış olduğu desteklerden dolayı İl Müdürümüz Nurettin Köksal'a teşekkür ediyorum. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sanayicilerimizi ziyaretleri bizleri mutlu ediyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!