Kent Konseyi Milletvekili Soluk'a teşekkür etti

Güncelleme Tarihi:

Kent Konseyi Milletvekili Soluka teşekkür etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 17:19

Kent Konseyi Milletvekili Soluk'a teşekkür etti

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak parti Sivas Milletvekili Habib Soluk'u ziyaret ederek eski stadyumun şehir parkına çevrilecek olmasından dolayı teşekkür etti.

Pazar günü Sivas'a gelen Başbakan Binali Yıldırım'ın Kent Meydanında düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada eski stadyum yerinin şehir parkı olacağının müjdesini verdi. Başbakan Yıldırım'ın vermiş olduğu bu müjde şehirde sevinç ile karşılandı. Projenin Mimarı olan kent konseyi, eski stadyum yerinin TOKİ'den devir alınması konusunda AK Parti Sivas Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu başkanı Mehmet Habib Soluk'u ziyaret ederek teşekkür etti.

AK Parti Sivas Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu başkanı Mehmet Habib Soluk, eski stadyumun yerine şehir parkının yapılacağını ve bu projeden kesinlikle geri dönüş olmayacağını belirtti. Soluk, yapılacak olan şehir parkının şehre büyük bir canlılık katacağını belirtti.

Soluk'a teşekkür belgesi veren Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce ise, stadyumun yeri ve şehir için gösterdiğiniz gayretler için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!