Hafikliler Derneği'nden kutlu doğum programı

Güncelleme Tarihi:

Hafikliler Derneğinden kutlu doğum programı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 15:05

Hafikliler Derneği'nden kutlu doğum programı

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Hafikliler Derneği tarafından 'Kutlu Doğum' programı düzenlendi.

Sivas'ta yaşayan Hafiklileri bir araya getirmek, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla kurulan Hafikliler Derneği, 'Kutlu doğum' haftası programı düzenledi.

Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen programa Hafik Kaymakamı Abdullah Özdalı, Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin, SGK İl Müdürü Mustafa Kayış, İl Müftü Yardımcısı ve aynı zamanda Hafikliler Derneği Başkanı olan Mehmet Şahin ile çok sayıda Sivas'ta yaşayan Hafikliler katıldı. 'Tevhid, Vahdet ve Gelin Birlik Olalım' adlı program Mehmet Paşa Camii müezzini Okan Metin'in Kuran tilavetiyle başladı. Hafikliler Derneği Başkanı olan İl Müftü Yardımcısı Mehmet Şahin, derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi verdikten sonra anlamlı bir haftada hemşehrileriyle bir araya geldiklerini söyledi.

Kendisi de Hafikli olan Ak Parti İl Başkanı ve aynı zamanda Hafikliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Ziya Şahin ise derneğin gerek ilçede gerekse de Sivas'ta yaşayan Hafikliler için önemli olduğunu dile getirdi. Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı ise 3 yıldır ilçede kaymakamlık yaptığını ve burada görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından şiirler okundu ve ilahiler seslendirildi. Programın sonunda ise İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Talip Özdeş tarafından Kutlu Doğum haftası nedeniyle günün anlam ve önemini anlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!