Evde elektrik faturası ödeme hizmeti geliyor

Güncelleme Tarihi:

Evde elektrik faturası ödeme hizmeti geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 16:18

Evde elektrik faturası ödeme hizmeti geliyor

Haberin Devamı

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)- CLK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin bölgeye en iyi hizmeti vermek için gayret ettiklerini belirterek, farklı mahallelere de fatura tahsilat büroları açacaklarını, yaşlı ve hastalar için de evde fatura ödeme hizmeti vereceklerini söyledi.

CLK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin kentte faaliyet gösteren basın kuruluşlarına ziyaretleri kapsamında DHA Sivas Bürosunu ziyaret etti. DHA Büro Şefi Eraydın Aytekin ve büro personeli ile bir süre sohbet eden Tekin, kentteki hizmetleri hakkında bilgi verdi. Sivas-Tokat ve Yozgat illerinde hizmet verdiklerini belirten Tekin, vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini belirtti. Faturalarda zaman zaman görülen yükselme ve düşüşlerin okuma süresi ile alakalı olduğunu belirten Tekin, yeni bir programa geçiş yaptıklarını ve sayaç okumalarında artık insan hatasının en aza indirileceğini söyledi. Sivas'ın ortalama bireysel fatura tutarının 58 lira düzeyinde olduğunu kaydeden İbrahim Yalçın Tekin, elektrik enerji tüketiminde tasarrufun önemine dikkat çekti. Kötü bir görüntü içerisinde olan eski Numune Hastanesi arkasındaki fatura tahsilatı merkezini yenilediklerini belirten Tekin, "Şu an merkezde yer alan fatura tahsilat bürolarımızı vatandaşlarımızın daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla 5 ayrı mahalleye daha açacağız. Bu sayede herkesin merkeze gelip ödeme sorunu ortadan kalkacak. PTT şubelerinde de ödemeler yapılabiliyor. Ayrıca, faturasını ödeyemeyecek durumda olan yaşlı, hasta gibi vatandaşlarımıza da önümüzdeki kısa bir süre içerisinde ayrı bir hizmet vereceğiz. Bu kişilerin faturalarını ödeyebilmeleri için görevlendireceğimiz personeller evlerine kadar gidecekler" dedi. Tekin, kayıp-kaçak oranlarında ise bölgelerinin Türkiye geneli ortalamasından daha iyi durumda olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DHA Büro Şefi Eraydın Aytekin ise kurumun çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!