Cumhurbaşkanına mektup kampanyasına anlamlı destek

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanına mektup kampanyasına anlamlı destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 16:05

Cumhurbaşkanına mektup kampanyasına anlamlı destek

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta özel eğitim alan öğrenciler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik başlatılan mektup kampanyasına destek vermek amacıyla bir hafta içerisinde okuma yazma öğrendi.

Kentte faaliyet gösteren Zeytin Özel Rehabilitasyon Merkezi'nde öğrenim gören yaklaşık 270 öğrenci Sivas Belediyesi tarafından başlatılan 'Cumhurbaşkanım Yalnız Değilsin, 2017 Yılında 2017 Mektup Kampanyas'na destek vermek amacıyla yazdıkları mektupları Belediye Başkanı Sami Aydın’a teslim etti. Öğrenciler yazdıkları mektuplarla birlikte Başkan Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Zeytin Özel Rehabilitasyon Merkezi Öğretmenlerinden İlkay Kargan, "Cumhurbaşkanımıza destek vermek amacıyla başlattığınız mektup kampanyasından öğrencilerimizin haberi olmuş. Konuyu bize anlattılar. 'Biz de mektup yazmak istiyoruz' dediler. Öğrencilerimizin birçoğu okuma yazma bilmiyordu. Bir hafta içerisinde okuma yazma öğrenerek kampanyaya katılmak istediler ve mektupları bize ulaştırdılar. Onların heyecanını sizinle paylaşmak istedik ve mektupları ilk elden size öğrencilerimizin teslim etmesinin uygun olacağını düşünerek buraya geldik. Böyle bir kampanya içerisinde yer almak öğrencilerimizi çok mutlu etti" ifadesini kullandı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Aydın, "Böyle bir güzelliğe vesile olmak bizleri mutlu etti. Özel eğitim alan çocuklarımızın gündemi takip etmeleri ve bu konuda girişimde bulunmaları da toplum içerisinde yer almak adına son derece önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. Ziyarette özel eğitim alan öğrenciler 'Türkiyem' parçasını da seslendirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!