Belediye Tiyatrosundan 'Canavar sofrası'

Güncelleme Tarihi:

Belediye Tiyatrosundan Canavar sofrası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 16:39

Belediye Tiyatrosundan 'Canavar sofrası'

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Tiyatro Topluluğu 'Canavar Sofrası' isimli oyunu sahneleyecek.
Tiyatro eğitmeni Bülent Olgun’un gözetiminde çalışmalarını sürdüren tiyatro topluluğu köyden kente göçü konu alan oyunu Sivaslı sanatseverler ile buluşturacak. Oyun hakkında bilgi veren yönetmen Bülent Olgun, "Sivas Belediyesi Tiyatro Topluluğu olarak bu yıl iki oyun hazırladık. İlk oyunumuz 'İbişin Salıncak Oyunu' isimli çocuk oyunu oldu. İkinci oyunumuz ise 11-12 ve 18-19 Mayıs tarihlerinde sahneleyeceğimiz 'Canavar Sofrası' olacak. Bu oyunların hazırlanmasında bize destek veren herkese teşekkür ediyor tüm Sivaslıları oyunumuza bekliyorum" dedi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nevzat Öztürk ise "2016-2017 öğretim yılında açmış olduğumuz tiyatro kursumuzda tiyatro eğitmenimiz Bülent Olgun tarafından kursiyerlerimize 3 aylık kurs verilerek, 2 farklı oyun hazırlandı. 'İbiş’in Salıncak Oyunu' isimli çocuk oyununda 9 bin 500 çocuğumuzu tiyatroyla buluşturduk. 'Canavar Sofrası' köyden kente göçü ele alan bir oyunumuz" dedi. Tiyatro ücretsiz olarak sahnelenecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!