Başkan Bilgin'den fabrika ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bilginden fabrika ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2020 16:21

Başkan Bilgin'den fabrika ziyareti

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin kentte istihdama katkı sunan iş yerlerine yönelik ziyaretler kapsamında çorap fabrikasını ziyaret etti, Yaşanan zorlu süreçte kentte faaliyet gösteren bir çorap fabrikası istihdamını yüzde 50 artırdı. Toplam 500 olan çalışan sayısı 750’ye çıkarıldı. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de fabrikayı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Yıldırım’a teşekkür etti. Fabrika faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Bilgin işçilerle de sohbet etti.
Fabrika ziyareti hakkında açıklama yapan Başkan Bilgin, "Daha önce 500 işçi istihdam eden fabrikamız, pandemi sürecinde olmamıza rağmen işçi sayısını 750’ye çıkarmış. İstihdamın artırılmasına çok mutlu olduk. İş yeri sahibi Hayrettin Yıldırım'a ilimizde istihdamı artırdığı için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Üretene, istihdam sağlayana yardımcı olmayı görev bildiklerini kaydeden Başkan Bilgin, "Dönem dönem fabrikalarımızı ziyaret ederek çalışanlarımıza ve iş yeri sahiplerimize manevi olarak destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonrada daha çok çalışarak daha çok istihdam ederek bu şehre bu ülkeye hizmet edeceğiz" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!